Με πρώτες εκτελέσεις του επιθετικού δίδυμου το… καθαρίζει

Με πρώτες εκτελέσεις του επιθετικού δίδυμου το… καθαρίζει

Η ΑΕΛ… καθαρίζει το παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο.

Με τα γκολ των Μαύρου στο 13ο και Τεξέιρα στο 37ο λεπτό, η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ προηγείται στο ημίχρονο με 0-2 του Ολυμπιακού Λευκωσίας, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Ανώτερη η ΑΕΛ¨από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θέλησε να είναι η κυρίαρχος του αγώνα, κάτι που κατάφερε μιας και οι «μαυροπράσινοι» δεν έχουν δείξει αυτό το πάθος και τη θέληση για να παλέψουν το παιχνίδι.

Η ανάπαυλα οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ Ολυμπιακός – ΑΕΛ 0-2.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE