Προλαβαίνει ο Ματ;

Προλαβαίνει ο Ματ;

Ήταν βραδιά Ματ Νταρμπισάιαρ η χθεσινή στο ΓΣΠ. Ο Άγγλος κανονιέρης έριξε τρία “τεμάχια” στην εστία της Νέας Σαλαμίνας! 

Ήταν το δεύτερο του χατ-τρικ στα Κυπριακά γήπεδα, το πρώτο ήταν πριν από ένα χρόνο, σε παιχνίδι με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, όπου νίκησαν με περιπετειώδη τρόπο με 3-2. Πέτυχαν ολική ανατροπή, σε εκείνο το ματς η Ομόνοια, αφού μέχρι το 71′ έχαναν με 0-2. 

Ο Ματ με τα τρία χθεσινά γκολ, έφτασε τα 15 στο πρωτάθλημα. Απομένουν άλλες 14 αγωνιστικές, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον, αν ο Άγγλος killer θα ξεπεράσει την περσινή του επίδοση (ρεκόρ καριέρας) όπου είχε βγει πρώτος σκόρερ της Κυπριακής Λίγκας με 24 τέρματα. 

Η αλήθεια είναι ότι στον φετινό μαραθώνιο, δεν έχει βάλει πολλά γκολ στα ντέρμπι. Έβαλε εναντίον της ΑΕΚ στο ΓΣΠ στο εντυπωσιακό 5-2 και πριν μερικές μέρες εναντίον της ΑΕΛ στη Λεμεσό, όπου το τριφύλλι νίκησε με 3-2. 

Δείτε ΕΔΩ την πλούσια καριέρα του Νταρμπισάϊαρ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE