ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Τροποποιήθηκε το κατηγορητήριο - Ζήτησε νομική αρωγή ο 23χρονος

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Τροποποιήθηκε το κατηγορητήριο - Ζήτησε νομική αρωγή ο 23χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού  Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τετάρτη 31/1, 23χρονος από την Λευκωσία σε σχέση με  υπόθεση 5062/17 για την απόπειρα φόνου σε κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς την 14η Αυγούστου του 2017.

Στην δικάσιμο η κατηγορία της απόπειρας φόνου τροποποιήθηκε σε δύο κατηγορίες στις πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και στην βαριά σωματική βλάβη.

Ο 23χρονος ζήτησε νομική αρωγή προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και το Δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για την Πέμπτη 1/2 προκειμένου να απαντήσει στο αίτημα του. 

Υπέγραψε εγγύηση ύψους 30 χιλ. ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, το όνομα του έχει τοποθετηθεί στο stop list, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και παρουσιάζεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου από τος 18:00 μέχρι 21:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ ο 22χρονος ύποπτος

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης 36χρονος από την Λάρνακα δέχτηκε επίθεση από Ε/κ στον κατασκηνωτικό χώρο στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου  ο 36χρονος τραυματίστηκε από μαχαιριά στην αριστερή μέση ωμοπλάτη από νίσσον και τέμνον όργανο και μικρή γρατσουνιά στην παλάμη του αριστερού χεριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ Π. ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Λεμεσό ο ύποπτος Λευκωσιάτης – Τον μαχαίρωσε για την μουσική 

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης , “ δύο ομάδες νεαρών Ε/κ οι οποίοι διασκέδαζαν στο εν λόγω χώρο για ασήμαντη αφορμή ήρθαν σε αντιπαράθεση”. 

Από την συμπλοκή η οποία ακολούθησε ο 23χρονος σύμφωνα με μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του  φαίνεται να μαχαίρωσε 36χρονο κάτοικο Λάρνακας  στην αριστερή ωμοπλάτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top