ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

YΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝ. ΚΥΠΡΟΥ: Μερικώς αποδεκτή έγινε η προσφυγή του Ε. Δρουσιώτη

YΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝ. ΚΥΠΡΟΥ: Μερικώς αποδεκτή έγινε η προσφυγή του Ε. Δρουσιώτη

Το Διοικητικό Δικαστήριο έκανε μερικώς αποδεκτή την προσφυγή του Ανώτερου Λειτουργού του Πανεπιστημίου Κύπρου Εύη Δρουσιώτη, εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση με τα ευρωπαϊκά προγράμματα, κατά του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η προσφυγή του κ. Δρουσιώτη στρεφόταν κατά της απόφασης του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία κοινοποιήθηκε στον κατηγορούμενο με επιστολή ημερομηνίας 06.10.2017, με την οποία αποφασίστηκε όπως, αφενός, αυτός τεθεί σε διαθεσιμότητα και, αφετέρου, υπάρξει αποκοπή στο μισθό του ύψους 50%, μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, το Τ.Α.Ε. Λεμεσού ενημέρωσε γραπτώς το Πανεπιστήμιο Κύπρου ότι εναντίον δύο Ανώτερων Λειτουργών του Πανεπιστημίου Κύπρου, μεταξύ αυτών και του κ. Δρουσιώτη, έχει καταχωρηθεί η υπόθεση με αριθμό 14100/17 και ότι οι εν λόγω Λειτουργοί, μαζί με άλλα πρόσωπα, παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, αναφορικώς με αριθμό ποινικών αδικημάτων, τα οποία προέκυψαν κατά τη διερεύνηση ερευνητικών προγραμμάτων, στο οποία μετείχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top