Αν είναι δυνατόν! Ίδια μέρα δύο ντέρμπι στο Τσίρειο

Αν είναι δυνατόν! Ίδια μέρα δύο ντέρμπι στο Τσίρειο

Πρωτόγνωρο σκηνικό θα ζήσουν οι ανθρώποι του Τσιρείου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Θα έχουμε στο γήπεδο της Λεμεσού δύο ντέρμπι.

Συγκεκριμένα το πρωί στις 11:00 ορίστηκε να διεξαχθεί το ντέρμπι στο γυναικεο πρωτάθλημα μεταξύ της Απόλλων Ladies και της Μπαρτσελόνα, ενώ λίγες ώρες αργότερα (δεν ανακοινώθηκε ώρα ακόμη) θα διεξαχθεί το Απόλλων-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα Ανδρών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Ντουζαρίκ για συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουμάν – Ετοιμότητα για διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ

Για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Ερχιουμάν, είχαν σήμερα μια επίσημη συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE