ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν το πετύχει κι αυτό ο Πέτεφ!

Αν το πετύχει κι αυτό ο Πέτεφ!

Είναι γεγονός ότι  από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο “Ηλίας Πούλλος” ο Ιβάιλο Πέτεφ η Ομόνοια έχει μεταμορφωθεί κι αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα αποτελέσματα των “πρασίνων”.

Το στοίχημα για τον Βούλγαρο τεχνικό όταν ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Λευκωσιάτικου συλλόγου ήταν να βελτιώσει τα κακώς έχοντα κείμενα, ένα στοίχημα που φαίνεται ότι μέχρι στιγμής το κερδίζει.

Οι “πράσινοι” στα τελευταία 8 παιχνίδια με τον Πέτεφ στον πάγκο τους κατάφεραν να πετύχουν 6 νίκες, ενώ δέχθηκαν μια ήττα και μια ισοπαλία.

Σίγουρα τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έτσι ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Φυσικά ο κόουτς της Ομόνοιας έχει άλλο ένα μεγάλο στοίχημα ενώπιον του να κερδίσει. Το κακό “αγκάθι” των “πρασίνων” την εφετινή περίοδο ήταν και είναι η κακή τους άμυνα, καθώς από τα 22 παιχνίδια μόνο σε τέσσερα δεν δέχθηκαν τέρματα.

Η κακή λειτουργία του “τριφυλλιού” την εφετινή περίοδο φαίνεται και μέσα από τους αριθμούς καθώς έχει την 7η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 32 τέρματα τρία λιγότερα από τον Άρη Λεμεσού και τέσσερα από την Δόξα που βρίσκονται στην 13η και 7η θέση αντίστοιχα του βαθμολογικού πίνακα

Σίγουρα με τις αυξημένες επιλογές στο κέντρο της άμυνας (Κατελάρη, Εκίθα, Σοάρες, Βύντρα) αλλά και με τους ανεβασμένους ακραίους μπακ (Καντέ, Αραούχο) ο τεχνικός του “τριφυλλιού” θα μπορέσει να δουλέψει καλύτερα στις προπονήσεις, έτσι ώστε να διορθώσει τα πράγματα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top