Αντικείμενα λατρείας οι Νσούε και Ζαχίντ! (photos)

Αντικείμενα λατρείας οι Νσούε και Ζαχίντ! (photos)

Ο Νσούε και ο Ζαχίντ, οι δύο πρωταγωνιστές του ντέρμπι με τον Απόλλωνα που χάρισαν τους τρεις βαθμούς στον ΑΠΟΕΛ, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου και χάρισαν αυτόγραφα και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Aπό την στιγμή που οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο Orange Shop δεν σταμάτησαν να μοιράζουν αυτόγραφα στον κόσμο που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κατάστημα του ΑΠΟΕΛ κάτω στην Λευκωσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση από το γραφείο τύπου των «γαλαζοκίτρινων» οι φίλοι της Λευκωσιάτικης ομάδας είχαν την ευκαιρία να τυπώσουν δωρεάν στις  φανέλες το όνομα των δύο σκόρερ και να επωφεληθούν των εκπτώσεων μέχρι και 60% στο κατάστημα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE