ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην δημοσιότητα φωτογραφίες των κλοπιμαίων- Μηπως σας ανήκει κάποιο;

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην δημοσιότητα φωτογραφίες των κλοπιμαίων- Μηπως σας ανήκει κάποιο;

Φωτογραφίες, με τα ανευρεθέντα που εντόπισε η Αστυνομία κατά τις έρευνες σε δύο διαμερίσματα στην Λεμεσό, την Παρασκευή (02/02), δόθηκαν στη δημοσιότητα ενώ καλείται το κοινό εάν αναγνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού.

Μαζί με τις φωτογραφίες η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

"Καλούμε το κοινό εάν αναγνωρίζει οτιδήποτε από τη συγκεκριμένη περιουσία, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057.

Σε έρευνες που έγιναν χθες σε δύο διαμερίσματα στη Λεμεσό, ανευρέθηκε περιουσία, την οποία δημοσιεύουμε με την ανάρτηση των σχετικών φωτογραφιών.

Καλούμε το κοινό, εάν αναγνωρίζει οτιδήποτε από τη συγκεκριμένη περιουσία, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 8 προσώπων, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου και τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση."

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE