Χαιρέτησε φασιστικά κατά τη σύλληψη ο άνδρας που πυροβόλησε μετανάστες στη Ματσεράτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χαιρέτησε φασιστικά κατά τη σύλληψη ο άνδρας που πυροβόλησε μετανάστες στη Ματσεράτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι ένας εικοσιοκτάχρονος Ιταλός και ονομάζεται Λούκα Τράνι ο άνδρας που σήμερα το μεσημέρι πυροβόλησε και τραυμάτισε μετανάστες από το αυτοκίνητό του, στην πόλη Ματσεράτα της κεντρικής Ιταλίας.   

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, ο Τράνι έχει ξυρισμένο κεφάλι και όταν τον συνέλαβαν χαιρέτησε φασιστικά, υψώνοντας και τεντώνοντας το δεξί του χέρι. Δεν προκύπτει να έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.
 
Ο 28χρονος άνοιξε πυρ κατά μεταναστών μέσα από ένα αυτοκίνητο Alfa Romeo, στο οποίο οι καραμπινιέροι βρήκαν και μια στρατιωτική φόρμα παραλλαγής. Λίγο πριν τον συλλάβουν βγήκε από το αυτοκίνητό του και τυλίχθηκε με μια ιταλική σημαία.
 
Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, όπως είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας στιγμές τα ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE