ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διοικητική έρευνα για την διακοπή ρεύματος

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διοικητική έρευνα για την διακοπή ρεύματος

Διοικητική έρευνα διέταξε άμεσα ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, μετά από την πολύωρη διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Το ThemaOnline επικοινώνησε με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας κ.Ελισάβετ Κωσταντίνου η οποία επιβεβαίωσε το θέμα που έφερε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα μας.

Συγκεκριμένα η κ. Κωσταντίνου μας ανέφερε πως ‘πράγματι υπήρξε διακοπή ρεύματος. Η μια γεννήτρια τέθηκε άμεσα σε λειτουργία και ηλεκτροδότησε την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, στην άλλη γεννήτρια υπήρξε κάποιο πρόβλημα και καθυστέρησε να τεθεί σε λειτουργία με αποτέλεσμα οι όροφοι 3ος, 4ος και 5ος να μείνουν στο σκοτάδι’ μας εξήγησε.

Συμπλήρωσε επίσης πως το θέμα αφορά το Υπουργείο Συγκοινωνιών και συγκεκριμένα την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

‘Σας επισημαίνω πως δεν κινδύνεψαν ζωές’ τόνισε η κ. Κωσταντίνου επισημαίνοντας πως ο Υπουργός Υγείας μετά από ενημέρωση διέταξε διοικητική έρευνα για το περιστατικό.

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/02) στο Γενικό Νοσοκομείο υπήρξε διακοπή ρεύματος για αρκετή ώρα.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στην ιστοσελίδα μας έκαναν λόγο πως για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός καθώς σταμάτησαν οι αναπνευστήρες ασθενών, οι μηχανές της αιμοκάθαρσης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς και αντλίες χορήγησης φαρμάκων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top