ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπαιξαν ξύλο για τις εκλογές στην… ευρωπαϊκή Κύπρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπαιξαν ξύλο για τις εκλογές στην… ευρωπαϊκή Κύπρο

Σε καταγγελία προέβη στο ΤΑΕ Λεμεσού 69χρονος, αναφέροντας ότι 44χρονος σουβλιτζής του προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα, ο 69χρονος μετέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (3/2) στο σουβλιτζίδικο του 44χρονου στη Λεμεσό για να παραγγείλει φαγητό.

Μετά από λογομαχία, που σύμφωνα με τις πληροφορίες περιλάμβανε την εκλογική αναμέτρηση Μαλά-Αναστασιάδη, ο 44χρονος υποστηρικτής του Προέδρου της Δημοκρατίας επιτέθηκε στον 69χρονο υποστηρικτή του υποψηφίου του ΑΚΕΛ και τον έσπρωξε έξω από το υποστατικό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία του 69χρονου, τον έριξε στο έδαφος και τον κτύπησε με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματος.

Μάλιστα, ο 69χρονος μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου μετά από εξετάσεις, διαγνώστηκε ότι φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα, εκδορές στο πρόσωπο, κάκωση στα μπροστινά δόντια.

Κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ εναντίον του 44χρονου εξασφαλίσθηκε ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top