ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το ποσοστό της αποχής – Μειωμένη σε σχέση με τον α’ γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Το ποσοστό της αποχής – Μειωμένη σε σχέση με τον α’ γύρο – ΠΙΝΑΚΑΣ

Σε δήλωση προέβη ο Γενικός Έφορος Εκλογής, κύριος Κύπρος Κυπριανού, αναφορικά με το κλείσιμο των καλπών και το αποτέλεσμα της συμμετοχής και της αποχής του δευτέρου γύρου.

Όπως ανακοίνωσε, η συμμετοχή αυξήθηκε ελαφρά σε σχέση με τον α’ γύρο αφού ψήφισε περίπου το 73% σε σχέση με το 71,88% της πρώτης Κυριακής.

 

Η καταμέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ γύρω στις 19:30 θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα ανακηρυχθεί επίσημα στις 22:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE