Παραμένει Πρόεδρος ο Νίκος Αναστασιάδης! Το αποτέλεσμα και η επόμενη μέρα…

Παραμένει Πρόεδρος ο Νίκος Αναστασιάδης! Το αποτέλεσμα και η επόμενη μέρα…

Σε επανάληψη της 24ης Φεβρουαρίου 2013 εξελίχθηκε η εκλογική αναμέτρηση της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στις προεδρικές εκλογές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν θα πάρει τον δρόμο για τη Λεμεσό αλλά θα μείνει για άλλα πέντε χρόνια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από πλευράς του, ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Αναστασιάδη, θα μπορεί να περηφανεύεται για μια αξιοπρεπή μάχη, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί ως ο 8ος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και όλα για τις Προεδρικές Εκλογές ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE