Η χειρονομία του Ιωνά Νικολάου προς τους ψηφοφόρους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η χειρονομία του Ιωνά Νικολάου προς τους ψηφοφόρους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ικανοποίηση όσων συμμετείχαν στην Κυβέρνηση, αλλά και των μελών του επιτελείου και του κόμματος του, ήταν απόλυτα εμφανής μετά την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Η ανακήρυξη του Προέδρου, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο ‘Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία’ το βράδυ της Κυριακής 4/2, με την παρουσία αρκετού κόσμου, όπως και υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΔΗΣΥ, αλλά και άλλων επώνυμων και ανώνυμων.

Στην εξέδρα όπου θα γινόταν η ανακήρυξη του Προέδρου και στην συνέχεια ο Νίκος Αναστασιάδης θα απευθυνόταν στους υποστηρικτές του, βρέθηκε και ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου, που ήταν στην ‘πρώτη γραμμή’ στην κερκίδα όπου φιλοξενούσε τους επίσημους, λίγο πριν την είσοδο του Προέδρου της Δημοκρατίας στην εξέδρα, γύρισε προς τον κόσμο και με το χέρι του σχημάτισε το σύμβολο της νίκης.   

M. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE