Τον «κρέμασαν» οι εμμονές του!

Τον «κρέμασαν» οι εμμονές του!

Ο Δανός γνώριμος προπονητής, με πέρασμα από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, εδώ και μερικές ώρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λιντς.

Τα ρεπορτάζ από ΜΜΕ της Αγγλίας αναφέρονται στο τι έφταιξε, στο τι έγινε και προέκυψε αυτή η εξέλιξη.

Δημοσίευμα της «The Sun» αναφέρει μερικούς λόγους που στοίχισαν την καρέκλα στον Τόμας Κρίστιανσεν.

Συγκεκριμένα, γράφεται και λέγεται πως ο Τόμας Κρίστιανσεν, παρά του ότι είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στον πάγκο της Λιντς, εντούτοις, στην πορεία με τα αποτελέσματα, δη τα αρνητικά, ούτε που σκόπευε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της Αγγλικής ομάδας.  Ίδιες τακτικές, ίδια συστήματα και πρόσωπα χωρίς να δείχνει ικανός και πρόθυμος για να διαφοροποιήσει πράγματα και καταστάσεις στη Λιντς για να βελτιώσεις αδυναμίες, να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα άρνητικά αποτελέσματα και τις άσχημες εμφανίσεις που είχε η ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφερνε ναρκωτική παπαρούνα στην Κύπρο – Δύο καταζητούνται - Δείτε φωτογραφίες

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έφερνε ναρκωτική παπαρούνα στην Κύπρο – Δύο καταζητούνται - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο στοχευμένων και εντατικών επιχειρήσεων που άρχισαν στις 19 Ιουνίου 2026, η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) προχώρησε στην εξάρθρωση κυκλώματος που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων αποξηραμένων λοβών παπαρούνας, του είδους μήκων η υπνοφόρος, καθώς και στην εξιχνίαση συνολικά 17 συναφών υποθέσεων σε παγκύπρια βάση

BEST OF TOTHEMAONLINE