Μαζεμένα τα προβλήματα ενόψει της μάχης στο «ΑΕΚ Αρένα»

Μαζεμένα τα προβλήματα ενόψει της μάχης στο «ΑΕΚ Αρένα»

Η Αλκή Ορόκλινη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Ο αγώνας θα γίνει αύριο και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Από ίωση ταλαιπωρείται ο Ντιακιτέ, ενω εκτός έμεινε και ο τραυματίας Πιεράτσι. Ο Στέλιος Πάρπας υποβλήθηκε το πρωί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος στους προσαγωγούς.

Ο Ζιλ Εγκομό είναι τιμωρημένος και έμεινε εκτός αποστολής.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE