ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήγε για βασικός στην ομάδα του Χάτζι ο Κοτζιοκάρου!

Πήγε για βασικός στην ομάδα του Χάτζι ο Κοτζιοκάρου!

Οι περισσότεροι Απολλωνίστες ίσως να μην θυμούνται το όνομα του. Ο Βαλεντίν Κοτζιοκάρου ήταν στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν στο ρόστερ των κυανολεύκων, ως τρίτος (ουσιαστικά) τερματοφύλακας, πίσω από τους Βάλε και Κίσσα. 

Προφανώς γι αυτό το λόγο, αποφάσισε να πάει πίσω στην πατρίδα του, επειδή δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες συμμετοχής στην Λεμεσιανή ομάδα. Ο 22χρονος κίπερ υπέγραψε συμβόλαιο πριν δυο εβδομάδες, με την… γνώριμη μας (από τους καλοκαιρινούς αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Τσιάμπιονς Ληγκ) Βιτορούλ του Γκεόργκι Χάτζι. 

Ο Κοτζιοκάρου φαίνεται ότι δεν πήγε στην Κοστάντζα για να αποτελεί μια από τις εναλλακτικές λύσεις, αλλά για να παίζει βασικός. Ήδη έκανε ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Άστρα, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. 

Από μια έρευνα που κάναμε, μέσα από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα Ρουμανικά media, διαπιστώσαμε ότι ο τερματοφύλακας που είχε αγωνιστεί στα δυο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ο 27χρονος Βίκτωρ Ριμνιτσεάνου μετακόμισε σε μια άλλη (άγνωστη) ομάδα της χώρας. Την Σέπσι η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. 

Η νέα ομάδα του Κοτζιοκάρου είναι στην 6η θέση του πίνακα, 17 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο cFR Κλουζ. 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα στοιχεία για την καριέρα του Κοτζιοκάρου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top