Η θέση του Εθνικού στο «ΤS» για τον κόκκινο φάκελο: «Αστειότητες…»

Η θέση του Εθνικού στο «ΤS» για τον κόκκινο φάκελο: «Αστειότητες…»

Το μεσημέρι της Τρίτης (6/2)  έφτασε στα γραφεία της ΚΟΠ κόκκινος φάκελος για στημένο παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία και συγκεκριμένα γι αυτό του Εθνικού Άχνας  με τον Άρη Λεμεσού.

 Το Themasports.com μετά από όλο αυτό ήρθε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο τύπου του της προσφυγικής ομάδας, Ττόμη Κουή από τον οποίο ζητήθηκε η επίσημη θέση του Εθνικού για το θέμα που ήρθε στην επιφάνεια.

«Είμαστε ενήμεροι για τον κόκκινο φάκελο, όμως ο Εθνικός δεν έχει πραγματικά καμία ανάμιξη με στοιχήματα, όλα αυτά αγγίζουν τα όρια του αστεϊσμού».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE