ΠΑΦΟΣ: Χωρίς άδεια οδήγησης πήγαιναν στο σχολείο οι 17χρονοι

ΠΑΦΟΣ: Χωρίς άδεια οδήγησης πήγαιναν στο σχολείο οι 17χρονοι

Τέσσερις 17χονοι στην Πόλη Χρυσοχούς εντοπίστηκαν από την Τροχαία να οδηγούν χωρίς άδεια οδηγού, για να πάνε στο σχολείο τους.

Πενήντα οχήματα ελέγχθηκαν και έγιναν 26 καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς από μέλη της Τροχαίας Πάφου και του τοπικού σταθμού για το δευτερεύων οδικό δίκτυο και τη νεανική παραβατικότητα,.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της επιχείρησης, διενεργήθηκαν πενήντα έλεγχοι οχημάτων.

Επίσης, έγιναν 26 καταγγελίες, ενώ εντοπίστηκαν τέσσερις μαθητές στην Πόλη Χρυσοχούς ηλικίας 17 ετών, εκ των οποίων οι δύο οδηγούσαν χωρίς άδεια οδηγού και άλλοι δύο ήταν κάτοχοι μαθητικής άδειας, χωρίς ωστόσο να συνοδεύονται με πρόσωπο που ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης.

Όπως διαφάνηκε, οι μαθητές μετέβαιναν στα σχολεία τους με τα οχήματά τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πρόθεση η πρόοδος σε ασφάλεια και άμυνα κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας»

Στη μεγάλη σημασία που έχουν για την ασφάλεια της Ευρώπης, πρωτοβουλίες της Ένωσης όπως το Readiness 2030 και ο Κανονισμός SAFE, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συμμετέχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιούνται στην Κοπεγχάγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE