Ερντογάν: 'Τουρκία, Ρωσία και Ιράν οι «στόχοι» των ΗΠΑ στη Συρία'

 Ερντογάν: 'Τουρκία, Ρωσία και Ιράν οι «στόχοι» των ΗΠΑ στη Συρία'

Η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στη Συρία μετά την ήττα της τρομοκρατικήςοργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχει στόχο την Τουρκία, τη Ρωσία και το Ιράν.

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας ενώπιον των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος ΑΚ.

«Μας ρωτάνε πότε θα τελειώσουμε την επιχείρησή μας στη Συρία. Έχετε φύγει εσείς (οι Ηνωμένες Πολιτείες) από το Αφγανιστάν, το Ιράκ; Λέτε ότι δεν υπάρχει πια Ισλαμικό Κράτος. Τότε γιατί μένετε εκεί; Σημαίνει ότι έχετε κάποια σχέδια κατά της Τουρκίας και του Ιράν, ίσως και της Ρωσίας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Από CNN Greece

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE