Πρόκριση με τεσσάρα η Παρί και τερματοφύλακα τον… Ντάνι Άλβες! (video)

Πρόκριση με τεσσάρα η Παρί και τερματοφύλακα τον… Ντάνι Άλβες! (video)

Με τρία γκολ του Άνχελ Ντι Μαρία και τερματοφύλακα στο φινάλε τον Ντάνι Άλβες, η Παρί επικράτησε στην έδρα της Σοσό με 4-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του γαλλικού Κυπέλλου.

Με τον Άνχελ Ντι Μαρία σε εξαιρετική βραδιά, η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σοσό στο Κύπελλο Γαλλίας επικρατώντας με 4-1 εκτός έδρας και παίρνοντας μια άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός άσος των Παριζιάνων άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 13΄ με τον Μαρτίν.

Ο Έντινσον ξανάδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ουνάι Έμερι στο 27΄, για να φτάσει ύστερα στο χατ τρικ ο Ντι Μαρία σκοράροντας στο 58΄ και το 62΄.

Στο 90΄ ο Κέβιν Τραπ αποβλήθηκε και ο Έμερι είχε εξαντλήσει τις αλλαγές του με αποτέλεσμα ο Ντάνι Άλβες να φορέσει τα γάντια και να καθίσει κάτω από τα δοκάρια!

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE