Τον έδιωξαν από την Ομόνοια και τώρα εντυπωσιάζει στην Αγγλία!

Τον έδιωξαν από την Ομόνοια και τώρα εντυπωσιάζει στην Αγγλία!

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Jonathan Benteke από την Κύπρο και την Ομόνοια. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετά από 26 ολόκληρα λεπτά συμμετοχής (16 με Άρη, 3 με ΑΕΚ και 7 με Εθνικό) αποτέλεσε παρελθόν αλλά φαίνεται πως συνεργάζεται με καλό μάνατζερ.

Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως βρήκε νέα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και πιο συγκεκριμένα στην 3η κατηγορίας της Αγγλίας (League 1) και την Oldham.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE