Όλα όσα είπε ο Αυγουστή για το διπλό επί της Δόξας και το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Όλα όσα είπε ο Αυγουστή για το διπλό επί της Δόξας και το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, με το πέρας του νικηφόρου εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς δήλωσε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ οργανωμένη στο αμυντκό κομμάτι. Ήρθαμε εδώ για τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε ότι θα βρίσκαμε δυσκολίες. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο απαιτητικοί και 45 λεπτά δεν δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και βάλαμε ένα γκολ. Μας βοήθησε γιατί η ομάδα έδειχνε ότι είχε άγχος. Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε τώρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και από αύριο ξεκινούμε προετοιμασία για την ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στον φίλο Λούκα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE