Δεν ισιώνει ο Καμαρά…

Δεν ισιώνει ο Καμαρά…

Υπάρχει μεγάλη πίκρα και στεναχώρια στην Ανόρθωση για τη χθεσινή ήττα από την Ομόνοια. 

Ίσως περισσότερη, σε σχέση με την επόμενη μέρα της καθαρής ήττας που δέχθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 

Η καθίζηση των τελευταίων λεπτών, ήταν ένας από τους λόγους που η Κυρία, έπεσε θύμα ανατροπής. 

Συζητούν φυσικά οι οπαδοί της ομάδας και για την κραυγαλέα ευκαιρία του Καμαρά στο 72′ να το κάμει 2-0, όπου λογικά θα “σκότωνε” τον αντίπαλο, αν έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Αφρικανός επιβίωσε μετά τον Γενάρη, του έδωσαν πίστωση, αλλά φαίνεται σε μερικά πράγματα δεν… βελτιώνεται ή πιο απλά δεν “ισιώνει”. Λες και φοβάται τα αντίπαλα δίχτυα. 

Eννοείται ότι δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος ο Καμαρά, για το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE