ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 40χρονος πάτριος που προσπάθησε να στραγγαλίσει το γιο της συμβίας του

ΠΑΦΟΣ: Ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 40χρονος πάτριος που προσπάθησε να στραγγαλίσει το γιο της συμβίας του

Ένοχος στις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του τραυματισμού του 17χρονου παιδιού της συμβίας του, κρίθηκε ο 40χρονος Ιορδανός κάτοικος Πέγειας από το Κακουργιοδικείο Πάφου που συνεδρίασε την Παρασκευή (09/02) στην Πάφο 40χρονος

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο 40χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, όταν και το Κακουργιοδικείο θα συνεδριάσει και πάλι για την αγόρευση της υπεράσπισης προς μετριασμό της ποινής.

Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 06/07 όταν ο 16χρονος και η 19χρονη, παιδιά της συμβίας του 40χρονου ήρθαν σε λογομαχία.

Ο αλλοδαπός άντρας – πατριός των παιδιών- επενέβη μετά την λογομαχία, επιτέθηκε στον 16χρονο και προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με σχοινί.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε έξω από το σπίτι ενώ παρών ήταν και τα αλλά τρία αδέλφια του 16χρονου ηλικίας 19, 10 και 8 χρόνων αντίστοιχα.. 

Ο 40χρονος συνελήφθη και την επομένη παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου με την κατηγορία της απόπειρας φόνου και παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο. Ο ίδιος απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες.

Να σημειώσουμε πως ο 16χρονος  είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς έφερε εμφανή ίχνη κακοποίησης σε διάφορα μέρη του σώματος του και κυρίως στο λαιμό, όπου τα ίχνη από το σχοινί ήταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες εμφανή. Τον 16χρονο εξέτασε και ιατροδικαστής ο οποίος κλήθηκε για τον σκοπό αυτό και ο οποίος παρέδωσε το πόρισμα του στην Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top