Το εκπληκτικό 5-0 του Ολυμπιακού κόντρα στις ομάδες του περσινού Final-4!

Το εκπληκτικό 5-0 του Ολυμπιακού κόντρα στις ομάδες του περσινού Final-4!

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Μαδρίτη, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη, η οποία τον έφερε πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας.

Οι Πειραιώτες δείχνουν μία απίστευτη ετοιμότητα απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, οι οποίοι αποτελούν και μέρος των βασικών συνδιεκδικητών του τροπαίου.

Χαρακτηριστικό είναι πως στα παιχνίδια με τις ομάδες που βρέθηκαν πέρυσι στο Final 4, ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει σε όλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν δύο φορές τη Φενέρμπαχτσε, δύο τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία την ΤΣΣΚΑ έχοντας συνολικό ρεκόρ 5-0 και να απομένει ένα ματς ακόμη στη Μόσχα.

Η ΤΣΣΚΑ έχει ρεκόρ 1-3 αφού έχει νικήσει μόνο τη Ρεάλ στην έδρα της κι έχει ηττηθεί εκτός από το ΣΕΦ, στο γήπεδο της από τη Φενέρμπαχτσε και στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, έχει μοιραστεί τα αποτελέσματα με την ΤΣΣΚΑ κι έχει νικήσει στην Τουρκία τη Φενέρ με την οποία μένει να αναμετρηθεί στο γήπεδό της.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε έχει υποστεί δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, μία από τη Ρεάλ κι έχει νικήσει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μένει να παίξει εντός με τους Ρώσους και εκτός με τη Ρεάλ.

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ FINAL 4:

ΟΜΑΔΑ

ΡΕΚΟΡ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

5-0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

2-3

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

1-3

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

1-3

 

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE