Νέο τμήμα στην Ανόρθωση!

Νέο τμήμα στην Ανόρθωση!

To νεοσύστατο Τμήμα Ποδηλασίας του Σωματείου μας «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ» είναι πλέον γεγονός, με δέκα και πλέον αθλητές πανέτοιμους να ριχτούν στους αγώνες που διοργανώνει η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ.) και σε άλλους αγώνες υψηλού επιπέδου τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Για τη σύσταση της Ποδηλατικής Ανόρθωσις πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στον Πρόεδρο του Σωματείου μας Λοΐζο Λοΐζου και τους συνεργάτες του για τις άμεσες ενέργειες τους ώστε το Τμήμα Ποδηλασίας να αποτελέσει πραγματικότητα και με τον τρόπο αυτό το οικοδόμημα της «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ» να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Πολλές ευχαριστίες επίσης ανήκουν στους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα για το σωματείο, τον Παύλο, τον Παναγιώτη και την Ελένη.

Πέραν από την αγωνιστική πλευρά της ομάδας στόχος της είναι να προωθήσει την κοινωνική πλευρά της ποδηλασίας ως μέσο μεταφοράς και άθλησης, αλλά και να συνδράμει στην εκπαίδευση του κοινού για να αποκτήσει τη σωστή οδική συμπεριφορά τόσο από πλευράς ποδηλατιστών όσο και από πλευράς οδηγών μηχανοκινήτων οχημάτων.

Για τον σκοπό αυτό έχει ήδη διοργανωθεί το πρώτο σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι πλείστες ποδηλατικές ομάδες κοινωνικής ποδηλασίας της Επαρχίας Λάρνακας, και τα αποτελέσματα του ήταν εξαιρετικά.

Η ποδηλατική ομάδα του σωματείου μας δεν μπορεί να μένει απαθής στα ποδηλατικά δρώμενα της πατρίδας μας όταν η υπόλοιπη Ευρώπη χορεύει “ορθοπέταλο” στην διάρκεια των μεγάλων ποδηλατικών γύρων.

Κλείνοντας η ομάδα μας εκφράζει την εκτίμηση της προς τους χορηγούς της:
Alexander College / UWE Bristol
Andreou Brothers Ltd Makita
Petrolina (Holdings) Public Ltd
eGalaxy.com.cy Suunto Cyprus
Homi & Isport
Vrachimis Optical House
#WorldNewsMedia
Chris ‘Ttid’ Christou

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE