ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Απόλλωνας για τα εισιτήρια και όλα όσα πρέπει να τηρηθούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Απόλλωνας για τα εισιτήρια και όλα όσα πρέπει να τηρηθούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μέσω της ιστοσελίδας του ο Απόλλωνας ενημερώνει:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι για τον σημερινό εντός αγώνα με τον ΑΕΚ Λάρνακας, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA (ώρα 17:00) στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό, τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 15:30.

Η τιμή των εισιτηρίων:

Kανονικό: 15 ευρώ

Μαθητικό: H αναλογία που απαιτείται επί των εκδομένων εισιτηρίων, έχει εξαντληθεί μέσα από τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Teens και Gold Teens. Διατίθεται όμως επιλογή εισιτηρίου “STUDENT” μέσα από το νέο ONLINE οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων “Family Pack”.

Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους και μέσω της υπηρεσίας ONLINE.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα , να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top