ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλη μια επιβεβαίωση της δυναμικής του!

Άλλη μια επιβεβαίωση της δυναμικής του!

Έκανε τα εύκολα δύσκολα παρ’ όλα αυτά επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά εντός αγωνιστικού χώρου τη δυναμική του.

Ο ΑΠΟΕΛ έφυγε με αυτό που ήθελε από την Πάφο, με τη νίκη έστω και αν ήρθε τελικά μετά από μπόλικο άγχος. Και αυτό γιατί η ομάδα του Γιώργου Δώνη μόνη της έκανε τα εύκολα δύσκολα και έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα. Είναι μάλιστα ένα ακόμα μάθημα στους γαλαζοκίτρινους ότι δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός ακόμα και όταν βρίσκονται με καθαρό σκορ.

Εξαιρετικός στο πρώτο

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετικό για τον ΑΠΟΕΛ αφού η απόδοση του κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε και οι ευκαιρίες που δημιούργησε αλλά η συνολική εικόνα που έβγαζε στο γήπεδο. Με γρήγορες επιθετικές προσπάθειες, πλαγιοκοπήσεις, καλή ανασταλτική λειτουργία και γενικά ήταν μια ομάδα που έδειχνε πως δεν θα αντιμετώπιζε προβλήματα στον αγώνα.

Εφησυχάστηκε στο δεύτερο

Το γρήγορο γκολ του Ντελατόρε, το 2-0 και η εικόνα που έδειχνα κάπου έφερε τον εφησυχασμό στους πρωταθλητές. Κατέβασε αδικαιολόγητα στροφές και εκεί που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα έδωσε δικαιώματα στην Πάφο. Ισοφαρίστηκε και από εκεί που ήταν το αφεντικό έτρεχε το σκορ. Η λύτρωση ήρθε στο φινάλε, μετά που ανέβασε και πάλι στροφές, μετά που πίεσε την Πάφο και την οποία ανάγκασε σε παθητικό ρόλο.

Δεν αγχώθηκε…

Στα θετικά του ΑΠΟΕΛ παρά.το μπόλικο άγχος είναι το γεγονός ότι δεν επηρεάστηκε αγωνιστικά από την ισοφάριση. Κατάφερε να διαχειριστή με θετικό τρόπο την ψυχολογία του, δεν αγχώθηκε αγωνιστικά ενώ δεν ήταν νευρικό στις κινήσεις του. Έβαλε τρομερή πίεση, επιτέθηκε ορθόδοξα και κατάφερε να φύγει με το διπλό. Μια νίκη εξαιρετικής σημασίας και η οποία του δίνει να πάει με άλλο αέρα στο αιώνιο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πως λειτουργεί - Ποιος ο ρόλος των Ευρωβουλευτών και πόσες έδρες έχει κάθε χώρα

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Έβγαλε λαβράκι η ΥΚΑΝ: «Τσάκωσαν» δύο πρόσωπα με 1,5kg κάνναβη - Τους πέρασαν χειροπέδες

Δεύτερη σύλληψη για τα χάπια και άσπρη σκόνη που έφερε Κύπρο 31χρονη - Χειροπέδες σε 30χρονο

Συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»



Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Ενώ διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα του κέντρου τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες στις ευρωεκλογές, προσπαθούν να φιλτράρουν το αποτέλεσμα, κάνοντας τις δικές τους αναλύσεις για το τι πραγματικά έφταιξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top