Νέος παρουσιαστής μπαίνει στο Survivor 2 -Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη

Νέος παρουσιαστής μπαίνει στο Survivor 2 -Τι θα γίνει με τον Σάκη Τανιμανίδη

Μία διαφορετική αλλαγή αναμένεται να γίνει στο Survivor καθώς στο παιχνίδι θα μπει και δεύτερος παρουσιαστής.Σύμφωνα με το zappIT, στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει κι άλλο παρουσιαστής μετά την Κωνταντίνα Σπυροπούλου.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα είναι παίχτης, αλλά θα κρατήσει την ιδιότητά του, βοηθώντας έτσι τον κεντρικό παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,ο Σάκης Τανιμανίδης θα αναλάβει την παρουσίαση των συμβουλίων του νησιού καθώς και τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο βοηθητικός, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μία με δυο φορές την εβδομάδα.

Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει περιθώριο να ξεκουράζεται από τα γυρίσματα που είναι επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην παρουσίαση του δημοφιλούς προγράμματος.

Η άφιξη του μάλιστα στο Άγιο Δομίνικο θα γίνει τις επόμενες μέρες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE