ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γυρίζουν σελίδα και… κοιτάνε τον «αιώνιο»!

Γυρίζουν σελίδα και… κοιτάνε τον «αιώνιο»!

Ότι έγινε, έγινε στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τη Δόξα για την Ομόνοια…

Οι «πράσινοι» μπορεί να τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα στην προσφυγική ομάδα και να δέχθηκαν την ήττα με 3-2, ωστόσο είναι αναγκασμένοι να γυρίσουν άμεσα σελίδα και να κοιτάξουν με προσοχή το επόμενο παιχνίδι, που είναι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σαββάτο.

Αν εξαιρέσουμε την κακή εμφάνιση της Ομόνοιας στο ματς κυπέλλου με την προσφυγική ομάδα που βάζει δύσκολα στο «τριφύλλι», οι «πράσινοι» της Λευκωσίας θα κατέβουν στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, με τον αέρα της καλής ψυχολογίας που έχουν από τα τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Ιβάιλο Πέτεφ το τελευταίο διάστημα, ειδικά στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δείχνει αρκετά ανεβασμένο και με τις εμφανίσεις του βάζει γερή υποψηφιότητα για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Σίγουρα, η προσοχή στο «Ηλίας Πούλλος» από τώρα θα στραφεί αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ένα παιχνίδι που οι «πράσινοι» θα θέλουν να το κερδίσουν πάση θυσία και με οποιοδήποτε τρόπο, αν δεν θέλουν να δουν την προσπάθεια που κάνουν για αντεπίθεση να γκρεμίζεται.

Φυσικά για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θα χρειαστεί ο Πέτεφ στις αμέσως επόμενες μέρες μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας του, να διορθώσει ή καλύτερα να σουλουπώσει όλες αυτές τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν κόντρα στη Δόξα, καθώς σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο όπως είναι οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας, θα χρειαστεί ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Στο ενδεχόμενο νίκης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ μετά από αρκετά χρόνια, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα εμβολιαστούν με αρκετή δόση ψυχολογίας ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα της ερχόμενη Τετάρτης (21/2) με τη Δόξα, εκεί όπου το «τριφύλλι» θα κληθεί να τα δώσει όλα για να εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης για τη φάση των «8».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλο πλήγμα για τους «πράσινους» ενόψει του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι η μη παρουσία του Πέτεφ στον πάγκο της Ομόνοιας, καθώς αποβλήθηκε σε χρόνους καθυστερήσεων στο ματς με τη Δόξα (διαβάστε εδώ), ενώ αγωνία επικρατεί και για την κατάσταση της υγείας των Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ (διαβάστε εδώ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top