Το δίλημμα του Δώνη για το ντέρμπι

Το δίλημμα του Δώνη για το ντέρμπι

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στο ντέρμπι με την Ομόνοια με τους καλύτερους οιωνούς.

Είναι στην κορυφή του πίνακα, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα ενώ από αγωνιστικής πλευράς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτή την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί ο Γιώργος Δώνης, ώστε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, την 19η στο φετινό πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά, αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα για τον παίκτη που θα επιλέξει για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Υπάρχουν τρεις επιλογές και όλες δίνουν ξεχωριστό χρώμα στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας και όχι μόνο.

Ο Ρόναλτ Σάλαι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να καλύψει την θέση αυτή, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να σκέφτεται και την περίπτωση Αλωνεύτη.

Και αυτό γιατί γνωρίζει από τέτοια παιχνίδια, έχει περισσότερη εμπειρία, ενώ και ανασταλτικά βοηθά περισσότερο από τον Ούγγρο.

Φυσικά, η απόφαση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες με τον Ορ να είναι επίσης μία από τις επιλογές, έχει όμως ελάχιστες πιθανότητες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE