Θα τους τα πιάσει χοντρά…

Θα τους τα πιάσει χοντρά…

Η ομάδα του Κώστα Χριστοδούλου-Καραβίδα, όχι μόνο έβαλε τα δυο παπούτσια της Ομόνοιας σε ένα παπούτσι, αλλά θα περιμένει και δυνατή είσπραξη την προσεχή Τετάρτη στον επαναληπτικό του Μακαρείου Σταδίου. 

Επειδή… μπήκε στη στενή το «τριφύλλι», ύστερα από τη χθεσινή ήττα με 3-2 στο ΓΣΠ, θα τρέξουν πολλοί Ομονοιάτες να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους, για να την βοηθήσουν να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. 

Ο Καραβίδας είτε προκριθεί, είτε αποκλειστεί η Δόξα, θα κρατήσει το χρήμα που θα μπει στα ταμεία, από τα εισιτήρια που θα κόψει οι οπαδοί του τριφυλλιού. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE