ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτούς τους παίκτες παίρνει! Ονόματα που θα ανάψουν «φωτιές»

Αυτούς τους παίκτες παίρνει! Ονόματα που θα ανάψουν «φωτιές»

Με το Ολυμπιακό πλέον να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει την αξιολόγηση του ρόστερ, ενώ παράλληλα σκανάρουν και την ελληνική αγορά για παίκτες-ταλέντα, που ενδέχεται να τους απασχολήσουν το καλοκαίρι.

Το Sportdog.gr θα σας παρουσιάσει συνοπτικά τις περιπτώσεις που όντως απασχολούν τους Πειραιώτες και για τους οποίους ήδη έχουν συγκεντρώσει στοιχεία, αλλά και όσες απλά έχουν γραφτεί στον Τύπο, χωρίς όμως να απασχολούν.

Η μάχη με τον ΠΑΟΚ και οι τρελές απαιτήσεις του Κωστούλα

Μεταξύ των πιτσιρικάδων που έχουν σημειωμένους στο μπλοκάκι τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, βρίσκεται και ο 17χρονος μεσοαμυντικος Μελιόπουλος της Ξάνθης. Δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα, ωστόσο έχουν εξαιρετική άποψη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αν και γνωρίζουν πως τη δεδομένη στιγμή, φαίνεται να έχει σημαντικό προβάδισμα για την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ.

Καλή άποψη υπάρχει στο Λιμάνι και για τον ταλαντούχο επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, Δουβίκα, ωστόσο ούτε αυτή η περίπτωσή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να προχωρήσει, ειδικά αν δεν ολοκληρωθεί ούτε η μεταγραφή του Πασαλίδη, ο οποίος θεωρούνταν κλεισμένος. Ο Δουβίκας αποτελεί επιλογή του Μοντέστο, ωστόσο πλέον η άποψη του Γάλλου δεν φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ισχυρή στον Ολυμπιακό!

Εξαιρετική άποψη έχουν όμως οι Ερυθρόλευκοι και για τον νεαρό στόπερ του Παναιτωλικού, τον Μιχάι, για τον οποίο όμως τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα. Στο Λιμάνι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την περίπτωση του Μαυροπάνου, που ενώ τον είχαν σίγουρο έφυγε με τρελά λεφτά για την Άρσεναλ, ενώ γνωρίζουν πως για το ταλέντο του Παναιτωλικού το καλοκαίρι θα γίνει… μπάσιμο και από τους άλλους μεγάλους. Επίσης, δεν δείχνουν πρόθυμοι να δώσουν τα χρήματα που ζητάει ο Κωστούλας, που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Θετική άποψη υπάρχει και για τον Μασούρα της ΑΕΛ, ωστόσο δεν έχουν προσβάσεις ούτε στον παίκτη ούτε στον μάνατζέρ του και με δεδομένο ότι έχει ακουστεί και για ΠΑΟΚ τον φοβούνται, ενώ δεν είναι… ζεστοί για πιο έμπειρους παίκτες όπως ο Βασιλακάκης. Δεν θεωρούν ότι είναι για τόσο υψηλό επίπεδο και για αυτό δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές τους, αφού σε περίπτωση που κινηθούν για τέτοιους παίκτες, θα πρέπει να… φαγωθούν οι δικοί τους, όπως είναι οι Σιώπης και οι Ανδρούτσος.

Ξεχωρίζουν δύο τερματοφύλακες αλλά…

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει και δύο περιπτώσεις τερματοφυλάκων, του Κότνικ του Πανιωνίου και του Επασί του Λεβαδειακού, ωστόσο πολύ δύσκολα θα κάνουν κίνηση για την θέση «1» το καλοκαίρι, αφού θέλουν να τρέξουν την περίπτωση του Γιαννιώτη, που θα γυρίσει από τον Ατρόμητο για βασικός.

Όσον αφορά την άμυνα, εκεί γράφτηκε το όνομα του Μπανανά, τον οποίο όντως παρακολουθούν και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι πολύ εύκολο και να τον φέρουν στο Λιμάνι, εφόσον το αποφασίσουν.

Δεν… ψήθηκαν με το ταλέντου Απόλλωνα!

Τέλος, σύμφωνα με φήμες «σημειωμένοι» είναι και οι Μασούρας του Πανιωνίου, η περίπτωση του οποίου όμως σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ δεν παίζει, αλλά και ο Αλμπάνης.

Για τον ταλαντούχο άσο του Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο παρακολουθεί ζεστά και η ΑΕΚ, όντως έγινε σκάουτινγκ, όμως κρίθηκε «λίγος» και εφόσον δεν αλλάξει κάτι, δύσκολα θα υπάρξει έστω και έως σενάριο το καλοκαίρι.

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top