ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να κάνει… καρναβάλι με Αλκή με αυτί στο ντέρμπι αιωνίων του ΓΣΠ

Να κάνει… καρναβάλι με Αλκή με αυτί στο ντέρμπι αιωνίων του ΓΣΠ

Ούτε που θέλει να σκέφτεται ότι θα… πατήσει την μπανανόφλουδα ο Απόλλωνας η ώρα 17:00 το Σάββατο (17-02-2018) στο Τσίρειο Στάδιο για την 25η αγωνιστική απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το εντός έδρας τρίποντο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν σοβαροί και προσηλωμένοι με τον δρόμο να είναι ακόμη μακρύς μέχρις ότου καταφέρει η Λεμεσιανή ομάδα να εκπληρώσει τον μέγα στόχο που έχει για την τρέχουσα σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της πρωταθλήτριας ομάδας.

Στο νέο εντός έδρας ραντεβού ο Απόλλωνας είναι το φαβορί, εντούτοις, ουδείς στο προπονητικό κέντρο Κολοσσίου επηρεάζεται ή παρασύρεται από αυτό και με τον Κύπριο τεχνικό ήδη να έχει στείλει το μήνυμα στους παίκτες του για τυχόν… παγίδα επιφυλλάσει η «Αθάνατη».

Ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος για τον Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο Στάδιο, η νίκη και με όποιον τρόπο θέλει ας έρθει, ευελπιστώντας στο ντέρμπι αιωνίων την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ να έχει βαθμολογικές απώλεις απέναντι στην Ομόνοια.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να επαναφέρει βασικούς παίκτες στο βασικό του σχήμα, σε σχέση με τις πολλές αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με τον Οθέλλο όπου ο Απόλλωνας έχασε με 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια.  Από εκεί και πέρα Ρομπέρζ και Γιούστε στο κέντρο της άμυνας, Πέδρο και Ζάντερ στα αμυντικά άκρα, Σακέτι και Άλεφ ως ανασταλτικά χαφ, με έναν εκ των Σίλβα ή Μάρκοβιτς πιο μπροστά τους, Παοουλή και Γιάκολιτς στα «φτερά» και Μάγκλιτσα στην κορυφή της επίθεσης.

Φαίνεται, ότι ο Κύπριος τεχνικός με όλες αυτές τις επιλογές που έχει διαθέσιμες θα μετακινήσει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος τον Παπουλή από τη θέση πίσω από τον στράικερ στη θέση όπου συνηθίζει να αγωνίζεται, ως εξτρέμ.

Επί της ευκαιρίας του τελευταίου Σαββατοκυρίακου του Καρναβαλιού, στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου αναμένεται αρκετοί φίλοι της Λεμεσιανής ομάδας να είναι και μασκαρεμένοι, κάτι που υπήρχε και στο προηγούμενο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ.  Θα έχει, πάντως, τη συμπαράστασης χιλιάδων φίλων του ο Απόλλωνας στο παιχνίδι απέναντι στην Αλκή Ορόκλινη, όπου τα μάτια αυτών θα είναι στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου, αλλά με τα αυτιά να… στήνονται στην εξέλιξη του ντέρμπι του ΓΣΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top