ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σύμμαχος στο πέταγμα χαρταετών οι άνεμοι- Έρχεται αλλαγή σκηνικού

ΚΑΙΡΟΣ: Σύμμαχος στο πέταγμα χαρταετών οι άνεμοι- Έρχεται αλλαγή σκηνικού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Κυριακής (18/2), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά παράλια µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της Κυριακής, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται κατά τόπους ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά και τοπικά τα βόρεια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Καθαρά Δευτέρα (19/2), θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές κυρίως νεφώσεις ενώ το πρωί θα υπάρχουν και περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ τις απογευµατινές ώρες πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στα βόρεια ή και σε ορισµένες περιοχές του εσωτερικού.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top