Τους έκανε τη χάρη…

Τους έκανε τη χάρη…

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κύπρου, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, φέρνει ένα σπουδαίο ζευγάρι, εάν ξεπεράσει το εμπόδιο που έχει τώρα μπροστά της η μία ομάδα.

Εάν, λοιπόν, ο Απόλλωνας ξεπεράσει το εμπόδιο του Οθέλλου Αθηένου, όπου έχασε στο πρώτο παιχνίδι η Λεμεσιανή ομάδα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 1-0, τότε τον περιμένει ήδη στα προημιτελικά η Ανόρθωση.

Βλέποντας κανείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν την κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα παρατηρούσε κυρίως από φίλους του Απόλλωνα, ότι ήθελαν και ήλπιζαν η κλήρωση να έβγαζε για αντίπαλο την Ανόρθωση.

Κάτι που τελικά έγινε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE