ΚΛΟΠΗ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και 40χρονος Ελληνοκύπριος

ΚΛΟΠΗ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και 40χρονος Ελληνοκύπριος

Σε δεύτερη σύλληψη σχετικά  με το πρωτάκουστο περιστατικό που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Ορούντας της Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, μετά την σύλληψη 48χρονου Ελληνοκύπριου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου, επίσης Ελληνοκύπριου, για την υπόθεση κλοπής εξαρτημάτων από άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς σε στρατόπεδο στην περιοχή της Ορούντας.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 16/2  συνελήφθη ο 48χρονος ύποπτος, ο οποίος είναι κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση στο σταθμό Αστρομερίτη και οδηγήθηκε την Τρίτη (20/02) ενώπιον του δικαστηρίου, όπου ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησής του.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε και το δεύτερο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE