ΚΛΟΠΗ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και 40χρονος Ελληνοκύπριος

ΚΛΟΠΗ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και 40χρονος Ελληνοκύπριος

Σε δεύτερη σύλληψη σχετικά  με το πρωτάκουστο περιστατικό που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Ορούντας της Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, μετά την σύλληψη 48χρονου Ελληνοκύπριου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου, επίσης Ελληνοκύπριου, για την υπόθεση κλοπής εξαρτημάτων από άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς σε στρατόπεδο στην περιοχή της Ορούντας.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 16/2  συνελήφθη ο 48χρονος ύποπτος, ο οποίος είναι κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση στο σταθμό Αστρομερίτη και οδηγήθηκε την Τρίτη (20/02) ενώπιον του δικαστηρίου, όπου ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησής του.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε και το δεύτερο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE