Υποβαθμίζεται στην Β’ κατηγορία ο Άρης

Υποβαθμίζεται στην Β’ κατηγορία ο Άρης

Διπλό παραμονής για τοιν Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ κέρδισε στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο με 0-1.

Χρυσός σκόρερ για τους «μαυροπράσινους» ο Τόρρες.

Η νίκη αυτή σφραγίζει τη διατήρηση του Ολυμπιακού στο γκρουπ της δεύτερης εξάδας, όπου μέσα από τους αγώνες μπαράζ θα διεκδικήσει την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν ενώ ο Άρης του χρόνου θα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE