ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έδωσε στην δημοσιότητα ο εγγονός του θύματος – Τον συνέλαβε η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έδωσε στην δημοσιότητα ο εγγονός του θύματος – Τον συνέλαβε η Αστυνομία

Νεαρό πρόσωπο εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης στην Λινόπετρα για να κλέψει, τον κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, δημοσιεύθηκε το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τελικά συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.25 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου, 56χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ίδια μέρα διαρρήχθηκε η οικία της πεθεράς του στην επαρχία Λεμεσού και κλάπηκαν μικρό χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Ανάμεσα σε αυτά, κλάπηκαν 120 ευρώ, δύο ανδρικές καδένες, ένα χρυσό ρολόι, συνολικής αξίας 350 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι, ο εγγονός της ηλικιωμένης, που ζει σε συνοικισμό στην Λινόπετρα της Λεμεσού, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες και βίντεο του επίδοξου δράστη, που εισήλθε στο σπίτι της γιαγιάς του για να κλέψει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE