ΠΑΡΑ-THEMA

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: ‘Ασθενοφόρο έφερε τραυματία από δυστύχημα και τον είχαν χάσει’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: ‘Ασθενοφόρο έφερε τραυματία από δυστύχημα και τον είχαν χάσει’ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέσπασε πολίτης με όσα συμβαίνουν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο οποίος μέσω ανάρτησης σε γνωστή σελίδα του Facebook, ναι μεν δικαιολογεί κάποιες δυσκολίες, από την άλλη όμως θεωρεί αδικαιολόγητα κάποια περιστατικά.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πολίτης, σε δημοσίευσή του στην σελίδα 'Που πήγαμε', δικαιολογεί αρχικά το προσωπικό του νοσοκομείου λέγοντας ότι, ‘δέχομαι ότι στο τμήμα πρώτων βοηθειών Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, το προσωπικό είναι ελάχιστο σε σύγκριση με τα περιστατικά που έχουν να φροντίσουν. Δέχομαι ότι οι συνθήκες που υποχρεώνονται να εργαστούν είναι τριτοκοσμικές’. 

Ωστόσο, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την αδιαφορία στις ακαθαρσίες και στα μικρόβια. ‘Δεν γίνεται’, συμπληρώνει, ‘στο δωμάτιο που κάνουν μικροεπεμβάσεις ο τοίχος να είναι καλυμμένος με μύκητες και το ταβάνι κατάμαυρο από ακαθαρσίες’.

Το αποκορύφωμα όμως αυτών που καταγγέλλει ο εν λόγω πολίτης είναι ότι, επισκέφθηκε το νοσοκομείο λόγω ατυχήματος που είχε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα μεταφέρθηκε τραυματισμένο με ασθενοφόρο εκεί, και ενώ τον έψαχνε, δεν μπορούσε να τον βρει, ενώ ούτε το προσωπικό δεν ήξερε που ήταν.

‘Δεν μπορω να δεχτω να ζητας τον συγγενη σου τον οποιο εφερε ασθενοφορο τραυματια απο δυστυχημα και να τον εχουν χασει. Καλα διαβασατε. Να ρωτας και να σου απαντουν δεν ξερουμε που ειναι. Να γυριζεις μιση ωρα, να ρωτας και να μην βρισκουν το παιδι σου! Δεν υπαρχει διευθυντης πρωτων βοηθειων?’, ανάφερε χαρακτηριστικά.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top