Στη Cytavision οι αγώνες του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ για την τριετία 2018-2021 (επιβεβαίωση)

Στη Cytavision οι αγώνες του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ για την τριετία 2018-2021 (επιβεβαίωση)

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Cyta, ανακοίνωσε τη συμφωνία της για τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του UEFA Champions League και UEFA Europa League, για την τριετία 2018-2021, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThemaSports.com… Αναλυτικά:

«Η Cyta έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του UEFA Champions League και UEFA Europa League για την τριετία 2018-2021.

Τα δικαιώματα κατακυρώθηκαν στη Cyta μετά από διαγωνισμό.

Από τον ερχόμενο Αύγουστο 2018, η Cytavision θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες των δυο διοργανώσεων.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, το περιεχόμενο που προσφέρει η Cytavision αναβαθμίζεται σημαντικά, προς όφελος των πελατών της.

Η Cyta διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι οι προσπάθειες για συνεχή εμπλουτισμό του περιεχομένου της Cytavision θα συνεχιστούν και τους εύχεται καλή θέαση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE