Άφησε ανοιχτό… «παράθυρο» παραμονής του!

Άφησε ανοιχτό… «παράθυρο» παραμονής του!

Μιλώντας στην Primetel μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, είπε:

«Αν θα είμαι εγώ ή κάποια άλλα μέλη στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, είναι κάτι που δεν το ξέρω, τίποτα δεν αποκλείεται. Δεν ήρθα στην Ομόνοια για να κάνω καριέρα. Είμαι εδώ μόνο για την αγάπη μου για την Ομόνοια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE