Δεν άντεξε η Δανάη Χρίστου - Ξέσπασε στα social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν άντεξε η Δανάη Χρίστου - Ξέσπασε στα social media - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Δανάη Χρίστου, όπως και όλοι οι άνθρωποι έχουν όρια. Όταν αυτά ξεπερνιούνται, ξεσπά. 

Μα ποιος άνθρωπος μπορεί να αντέξει το αποτρόπαιο θέαμα των παιδιών της Συρίας που εμφανίζονται τραυματισμένα, ακόμα και νεκρά στα social media.

Η Δανάη Χρήστου πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα σχόλιο και απευθύνεται σε όλους αυτούς που φέρουν ευθύνη για τον πόνο που προκαλούν στα παιδάκια.

Η γλώσσα της σκληρή: "Στο διάολο να πάτε... να πεθάνετε όλοι να μη μείνει ούτε ένας σας... αν σας είχα μπροστά μου ευχαρίστως θα το έκανα εγώ δολοφόνοι... αλήτες στα ανάθεμα... τα μωρά τι φταίνε... τα μωρά ρε αλήτες... τα μωρά!!! Που είσαι Θεέ...???".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE