ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H απώλεια Ντουγκλάο, ο αναγεννημένος Ράγιος και… οι σκέψεις Λέβι!

H απώλεια Ντουγκλάο, ο αναγεννημένος Ράγιος και… οι σκέψεις Λέβι!

Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Ντουγκλάο επιβεβαιώθηκαν σήμερα (27/2), καθώς οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες πέρασε ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός της «Κυρίας» κατέδειξαν το πρόβλημα του σεντερ μπακ το οποίο φαίνεται ότι είναι σοβαρό και όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσουν σίγουρα εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα πλέι – οφ.

Με τα δεδομένα αυτά ο Ρόνι Λέβι αναμένεται ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται να πράξει ότι ακριβώς έπραξε και στο ματς με τον Ερμή και την ΑΕΛ. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται ότι θα τοποθετήσει τον Ζοάο Βίκτορ και πάλι στο κέντρο της άμυνας τον Βίκτορ και στην μεσαία γραμμή θα τοποθετήσει τον Γκάντσεφ.

Η απώλεια του Βραζιλιάνου αμυντικού είναι πλήγμα για την «Κυρία», ωστόσο ο Ρόνι Λέβι θα πάει σε μια δοκιμασμένη συνταγή κόντρα στην ΑΕΚ με την ευχή ότι ο αρχηγός της ομάδας θα βοηθήσει το ίδιο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ένα άλλο κεφάλαιο στην Ανόρθωση τον τελευταίο καιρό είναι η μεταμόρφωση (προς το καλύτερο) του Ρούμπεν Ράγιος. Ο ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» από τον καιρό που άρχισε να αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Νόσα Ιγκιεμπόρ, βλέπουμε τον Ράγιος ότι έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Φυσικά για την πολύ αγωνιστική παρουσία του Ράγιος ευθύνεται ο Ιγκιεμπόρ. Ο ποδοσφαιριστής από τη Νιγηρία κάνει πλέον όλη την «βρώμικη» δουλειά στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, κάτι που βοηθάει τον Ισπανό μέσο να κάνει τα απολύτως απαραίτητα στην θέση που παίζει σαν 10άρι δίνοντας σημαντικές βοήθειες στην επίθεση.

Πάντως ο Ρόνι Λέβι περιμένει τόσο από τον Ράγιος, όσο κι από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του σε αυτές τις 10 αγωνιστικές που απομένουν να παρουσιάζουν κάθε βδομάδα τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να δώσουν στην «Κυρία» την απαιτούμενη ώθηση για να υλοποιήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Αρχής γενομένης φυσικά για να μπορεί να πλησιάσει στον μεγάλο στόχο είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο οποίο η «Κυρία» καλείται να νικήσει και να αφήσει πίσω της τους «κιτρινοπράσινους» αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top