ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να την… τελειώσει μέσα στην «Αρένα»! (πιθανή ενδεκάδα)

Να την… τελειώσει μέσα στην «Αρένα»! (πιθανή ενδεκάδα)

Έχοντας τον… αέρα των τριών βαθμών που είναι μπροστά από αυτήν και γνωρίζοντας ότι μπαίνοντας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μία ενδεχόμενη απόδραση με τρίποντο από το «ΑΕΚ Αρένα» θα τις ελαχιστοποιήσει ακόμη πιο πολύ τις ελπίδες και πιθανότητες για διάκριση μέσω αυτού του θεσμού, η Ανόρθωση αντιμετωπίζει η ώρα 19:00 την ΑΕΚ και επιζητεί το τρίποντο για να «γκρεμίσει» μία και καλή τα όνειρα των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας για να την πιάσουν στην 3η θέση.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, μετράει σε σημαντικές απουσίες στο βραδινό ντέρμπι, παρόλα αυτά, ο τεχνικός ηγέτης της «Κυρίας» μετά το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί της ΑΕΛ πάει με αρκετή φόρα και δυναμική για να δώσει συνέχεια σε αυτά και να είναι για τα καλά εκεί στα… πόδια των δύο ομάδων που προπορεύονται, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

Οι Ντουγκλάο, Καλό, Σισέ και Αρτυματάς είναι εκτός αποστολής από το βραδινό ντέρμπι, εντούτοις, ο προπονητής της Ανόρθωσης ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα έχουν αυτό το πάθος και το τσαγανό που κυριαρχεί και είναι το χαρακτηριστικό σε τέτοια ντέρμπι για να μπορέσει η ομάδα της Αμμοχώστου να πάρει ένα υπερπολύτιμο, σπουδαίο τρίποντο.

Πιθανό σχήμα για τον κόουτς της Ανόρθωσης είναι Αρούς κάτω από τα δοκάρια, με Σίλντενφελντ και Βικτόρ στο κέντρο της άμυνας, Πράνιτς και Στρούνα στα αμυντικά άκρα, Γκάντσεφ και Ιγκιέμπορ ως ανασταλτικά χαφ, με τον Ράγιος πιο μπροστά τους, Αμπντουλάγιεφ και Παλάνγκα στα «φτερά» με Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης.

Να σημειωθεί ότι όσα εισιτήρια είχαν στη διάθεση τους οι φίλοι της Ανόρθωσης μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ τα έχουν προμηθευτεί. Τα 660 οι φίλοι της Ανόρθωσης και τα 100 περίπου οι διοικούντες με χορηγούς – συνεργάτες τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top