ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι προετοιμάζεται η Πάφος FC ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Έτσι προετοιμάζεται η Πάφος FC ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Η ΠΑΦΟΣ FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18. Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Β’ ομίλου.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 4/3/2018 στις 18:00 στο Στάδιο ‘’Αμμόχωστος – Επιστροφή’’. Έπειτα από τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας για το πρωτάθλημα αλλά και στη διοργάνωση του Κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola,η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους!

Η ομάδα μας:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς ενώ προέρχεται από την ισοπαλία στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 1-1. Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Steven Pressley, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Lucas Dominguez, Kenan Horic και Valdo λόγω τραυματισμού. Η ΠΑΦΟΣ FC βρίσκεται εν μέσω ενός αρκετά απαιτητικού προγράμματος αφού αμέσως μετά την αναμέτρηση αυτή, οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην αναμέτρηση για το θεσμό του Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στους 4 του θεσμού.

Ο αντίπαλος:

Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται στην 10η βαθμολογική θέση με 24 βαθμούς έχοντας 28 γκολ στο ενεργητικό της και 46 κατά. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της για το πρωτάθλημα η αντίπαλος μας κέρδισε εκτός έδρας τη γηπεδούχο για την αναμέτρηση Αλκή Ορόκλινης με σκορ 0-4 στο ‘’Αμμόχωστος Επιστροφή’’.

Προϊστορία:

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι σχετικά ισορροπημένες, αφού η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς μετράει 5 νίκες, ενώ έχει 9 ήττες και 6 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή στις 21 Ιανουαρίου 2018 για την 21η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου η ΠΑΦΟΣ FC ηττήθηκε με σκορ 3-0 στο Στάδιο ‘’Αμμόχωστος Επιστροφή’’.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του:

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ Α’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος 4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος Παρατηρητής Διαιτησίας: Καπιτανής Κώστας

Πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής Β’ Φάσης:
Σάββατο 3 Μαρτίου
16:00 Ολυμπιακός – Δόξα
17:00 Απόλλωνας ΑΕΛ
19:00 ΑΕΚ – Ανόρθωση
Κυριακή 4 Μαρτίου
15:00 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
17:00 Ερμής – Αλκή
18:00 Νέα Σαλαμίνα ΠΑΦΟΣ FC

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους πριν την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του ‘’Αμμόχωστος Επιστροφή’’.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά. – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ €10.
Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top