ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έγιναν πολλά λάθη από τον διαιτητή, κυρίως σε βάρος της ομάδας μας, αλλά…»

«Έγιναν πολλά λάθη από τον διαιτητή, κυρίως σε βάρος της ομάδας μας, αλλά…»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του ντέρμπι ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, μιλώντας στην κάμερα της Primetel.

Δείτε τι είπε:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αφού ήταν γενικά ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Πληρώσαμε όμως την ολιγωρία μας στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, όταν ο ΑΠΟΕΛ μας απείλησε με διάφορους τρόπους.

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και όπως άνοιξε το ματς, είτε θα σκοράραμε, είτε θα δεχόμασταν και δεύτερο γκολ.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι για τη βαθμολογική μας θέση, μιλά από μόνη της η 6η θέση. Όσον αφορά τη διαιτησία και δεν θέλουμε να γίνει τίτλος, δεν κρίθηκε από τον διαιτητή το αποτέλεσμα, όμως δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την προβληματική παρουσία του όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο, όπου έγιναν πολλά λάθη κυρίως σε βάρος της ομάδας μας.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλουμε να εστιάσουμε εκεί, αφού θέλουμε να εστιάσουμε στο αγωνιστικό και σας είπα τη θέση μας. Δυστυχώς ήταν μία περίοδος με μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα, από τραυματισμούς, αλλά και με τρεις παίκτες που ενημερώσαμε πως είναι εκτός.

Οι επιλογές του προπονητή ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, ενώ την τελευταία στιγμή προπονήθηκαν κάποιοι που ξεκίνησαν μάλιστα σήμερα.

Δεν είχε επιλογές για να αντιδράσει ο κόουτς, αλλά δεν υπάρχει και δικαιολογία καμία. Δεν σημαίνει ότι επειδή μείναμε πίσω στη βαθμολογία, ότι έχει κανείς το δικαίωμα να μην πάρει στα σοβαρά οποιοδήποτε από τα εννέα παιχνίδια που απέμειναν.

Καμία χαλαρότητα από κανέναν, αφού επιβάλλεται να πάρουμε το καλύτερο δυνατό στα επόμενα ματς.

Για τους Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες έχει εκδοθεί ανακοίνωση και θα περιοριστούμε σε αυτήν. Είμαστε σε συζητήσεις για να λυθεί η συνεργασία τους με την Ομόνουα. Αφού υπάρχει μία διαδικασία σε εξέλιξη, δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top