ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Σαμποτάζ' οι νεφώσεις - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

'Σαμποτάζ' οι νεφώσεις - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Χαλαρή βαροβαθμίδα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα, κυρίως αραιή, σκόνη.

 

Το βράδυ της Κυριακής 4/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα 5/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες νεφώσεις, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικές ελαφρές βροχές. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά και βόρεια μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά στα δυτικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη 6/3 και την Τετάρτη 7/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το βράδυ της Τετάρτης θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη 8/3 θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top