ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συναρπαστική εξέλιξη στον τελικό κυπέλλου (video – pics)

Συναρπαστική εξέλιξη στον τελικό κυπέλλου (video – pics)

Την κατάκτηση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Β1 Κατηγορίας πανηγυρίζει ο Αχιλλέας Καϊμακλίου, ο οποίος επικράτησε με 60-53 του Αχιλλέα Αγρού στον μεγάλο τελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο. Η εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν συναρπαστική, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για την νίκη και τον τίτλο, με την ομάδα του Καϊμακλίου να κατακτάει το τρόπαιο. Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Ορέστης Ανδρέου (16 πόντοι, 2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασσίστ) και Γιώργος Τρετιάκοβ (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 5 ασσίστ).

Πιο καλά μπήκε στο παρκέ ο Αχιλλέας Καϊμακλίου που προηγήθηκε με 8-0 στο 3’, ενώ διατήρησε το προβάδισμα του και στην συνέχεια, όπου στο 7’ ήταν μπροστά με 17-4. Έπειτα οι τυπικά φιλοξενούμενοι σημείωσαν έξι σερί πόντους (17-10), ενώ το τέλος της περιόδου βρήκε τον Αχιλλέα Καϊμακλίου να προηγείται με 19-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Αγρού μπήκε πιο συγκεντρωμένη, καταφέρνοντας μέχρι το 15’ να μειώσει την διαφορά στους δύο πόντους (22-20). Η εικόνα του Αχιλλέα Αγρού ήταν καλή και στην συνέχεια, καταφέρνοντας μέχρι το 17:30 να είναι μπροστά στο σκορ με 26-24, ενώ μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, διατήρησε το προβάδισμα του με 28-27.

Με ένα σερί επτά πόντων μπήκε στην Γ’ περίοδο η ομάδα του Καϊμακλίου, παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα με 34-28, ενώ στα μισά του δεκαλέπτου το σκορ ήταν υπέρ της στο 37-34. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν στην συνέχεια να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, με το σκορ να οδηγείται στο 41-37 στην ολοκλήρωση της περιόδου.

Η ομάδα του Λούη Σιακαλλή ξεκίνησε πιο καλά στο Δ’ δεκάλεπτο, καταφέρνοντας μέχρι το 33’ να αυξήσει την διαφορά στους δέκα πόντους (47-37). Μέχρι τα μισά της περιόδου οι δύο ομάδες πέτυχαν από δύο ακόμα πόντους (49-37), ενώ δύο λεπτά αργότερα το σκορ ήταν στο 56-45. Με το φινάλε του αγώνα ο Αχιλλέας Καϊμακλίου πήρε την νίκη με τελικό σκορ 60-53.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15, 27-28, 41-37, 60-53

Αχιλλέας Καϊμακλίου (Λούης Σιακαλλής)

Ανδρέου 16 (2), Ιερωνυμίδης 4, Γεωργακούδης, Πάντζιαρος 9 (3), Αγρότης 4, Τρετιάκοβ 16, Ιωάννου 2, Γρηγορίου, Ζαβός, Σοφοκλέους 7, Κωνσταντινίδης 2.

Αχιλλέας Αγρού (Στέφανος Αντωνιάδης)

Αντωνίου 2, Παπασταύρου 10, Ν. Κυριάκου 5, Π. Κυριάκου 2, Χατζηπετρής 4, Αντωνιάδης, Σταύρου 6, Ξενοφώντος 9 (1), Γρηγορίου 15 (4).

 

 

*** Πατήστε εδώ για να δείτε τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top